Holland Hair Import

Holland Hair Import

De beste kwaliteit real human hair extensions voor professionals

De beste kwaliteit hairextensions voor professionals

Wilt u als zakelijke klant profiteren van onze voordelige inkoopprijzen? Maak dan hieronder een account aan met uw KVK-nummer en uw BTW-nummer. Zodra wij uw account hebben geverifieerd, krijgt u van ons bericht en kunt u shoppen tegen voordelige inkoopprijzen.

Over Ons

Onze groothandel ‘Holland Hair import’ is ontstaan vanuit onze salon ‘Veronicas Hairextensions.’ Toen wij in 2013 met het zetten van hairextensions in onze eigen salon (toen nog in Bergen op zoom) begonnen merkten we al snel dat het lastig was om de juiste kwaliteit Hairextensions voor een juiste prijs te vinden.  Al vrij snel ontstond dan ook het idee om zelf te gaan importeren. Holland Hair import was een feit! De salon verhuisde we naar Rijsbergen en vanuit daar werken we nu samen aan de beste kwaliteit hairextensions. 

De markt in hairextensions is divers. In onze ogen werd er te veel slechte kwaliteit verkocht. Sonde, want het is een product wat je mooier zou moeten maken! Wij verkopen enkel en uitsluitend echt haar. Real human hairextensions. Ons haar is van een uitmuntende kwaliteit en Remy (niet chemisch behandeld). Wij vinden het niet het belangrijkste wáár het haar vandaan komt, maar wel hoe het vervaardigt en behandeld is! We houden dus continu oog op de kwaliteit. En dat alles voor de beste prijs! 

Geen profesional maar wel shoppen tegen de beste prijs?

Neem dan een kijkje in onze webshop voor particulieren! We hebben altijd de beste kwaliteit real human hair extensions voor de scherpste prijs. 

Neem contact met ons op!

Telefonisch (tijdens kantooruren)

0629505021. 

Email

hollandhairimport@gmail.com

Address

Tiggeltsebergstraat 34, 4891 TD Rijsbergen

Send a message

Cart
  • No products in the cart.