Holland Hair Import

Holland Hair Import

De beste kwaliteit real human hair extensions voor professionals

Een account aanmaken:

Een account aanmaken om te winkelen tegen groothandelsprijzen is heel eenvoudig! Stuur ons een mailtje ([email protected]) en vermeld daarin : 

Naam/bedrijfsnaam
Telefoonnummer 
emailadres 
KVK/BTW nummer

Wij maken uw account aan en nemen contact met u op zodra uw account gereed is. 
U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze groothandel in Rijsbergen. 
De prijzen die u ziet vóór dat u bent ingelogd zijn de adviesverkoopprijzen. Na goedkeuring van uw account ziet u de inkoopprijzen. 

Over onze hairextensions groothandel

Onze groothandel ‘Holland Hair import’ is ontstaan vanuit onze salon ‘Veronicas Hairextensions.’ Toen wij in 2013 met het zetten van hairextensions in onze eigen salon (toen nog in Bergen op zoom) begonnen merkten we al snel dat het lastig was om de juiste kwaliteit Hairextensions voor een juiste prijs te vinden.  Al vrij snel ontstond dan ook het idee om zelf te gaan importeren. Holland Hair import was een feit! De salon verhuisde we naar Rijsbergen en vanuit daar werken we nu samen aan de beste kwaliteit hairextensions. 

De markt in hairextensions is divers. In onze ogen werd er te veel slechte kwaliteit verkocht. Zonde, want het is een product wat je mooier zou moeten maken! Wij verkopen enkel en uitsluitend echt haar. Real human hairextensions. Ons haar is van een uitmuntende kwaliteit en Remy (niet chemisch behandeld). Wij vinden het niet het belangrijkste wáár het haar vandaan komt, maar wel hoe het vervaardigt en behandeld is! We houden dus continu oog op de kwaliteit. En dat alles voor de beste prijs! 

Geen profesional maar wel haiextensions kopen tegen de beste prijs?

Neem dan een kijkje in onze webshop voor particulieren! We hebben altijd de beste kwaliteit real human hair extensions voor de scherpste prijs. 

De beste kwaliteit hairextensions voor kappers & professionals

Naast onze webshop voor particuliere verkoop van hairextensions zijn wij natuurlijk ook dé groothandel in menselijk haar voor wederverkoop. Wij hebben scherpe tarieven voor professionals. Onze extensions koopt u gemakkelijk en snel online in. Na het aanmaken en goedkeuren van uw account bezoekt u onze webshop. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze groothandel. Ook komen we graag naar u wanneer u het haar graag zelf zou willen beoordelen. 
Het haar dat wij verkopen voldoet aan de strenge eisen die wij hieraan stellen. U zult merken dat de kwaliteit van onze hairextensions van een zeer hoog niveau is. Wanneer u een specifieke (bleek) kleur extensions nodig heeft kunnen wij dit bijna altijd voor u op maat maken!  

Wilt u als zakelijke klant profiteren van onze voordelige inkoopprijzen? Maak dan een account aan met uw KVK-nummer en uw BTW-nummer. Zodra wij uw account hebben geverifieerd, krijgt u van ons bericht en kunt u shoppen tegen voordelige inkoopprijzen.

hairextensions groothandel

Neem contact met ons op!

Telefonisch (tijdens kantooruren)

0629505021. 

Email

Adres

Tiggeltsebergstraat 34, 4891 TD Rijsbergen

A Google User
31/10/2021
Waooo I took my wife to her place and what a deference, highly recommend, you most go. !!!
A Google User
28/10/2021
100% Calidad y sevisio 100% Quatity and service
A Google User
28/10/2021
Thank you Veronica's Extensions for the great experience with my hair during my vacation days in The Netherlands.
A Google User
28/10/2021
I live in New York and ordered the hair over her webpage and fell in love of the quality of the hair and customer service.
A Google User
21/09/2021
Een maand geleden mijn extensions gekocht En wat een top kwaliteit. Enorm blij mee . En het is z'n lieve warme vrouw die de tijd voor je neemt
A Google User
05/08/2021
Voor prijs kwaliteit en service kom je hier. Niet slechts 5/5 maar 10/10 😃
A Google User
28/07/2021
Hele goede professionele service. Super prijs/kwaliteitverhouding. Staat altijd voor je klaar. Ik heb extensions en ben daar erg blij mee