Holland Hair Import

Goedkope hairextensions kopen

Goedkope hairextensions van goede kwaliteit, kan dat?

Vaak worden hairextensions gezien als een luxe en duur product. Haarverlenging is iets voor de rijken der aarde, maar wist je dat dat niet helemaal waar is? In deze blog leg ik je graag het verschil uit tussen dure en goedkope hairextensions. Natuurlijk laten we je ook weten waar je op moet letten bij de aanschaf van je extension, en geven we antwoord op de vraag: Kunnen goedkope extensions toch van goede kwaliteit zijn. Want laten we eerlijk zijn… niemand wil meer geld uit geven dan nodig toch?

Wat kosten hairextensions?

Prijzen van 500,- of meer zijn heel normaal als je naar een salon gaat. Het gaat natuurlijk ook om echt menselijk haar wat op een speciale wijze is verzameld en behandeld om te kunnen dienen als hairextensions. Toch is dit een bedrag wat niet voor iedereen zomaar weg te leggen is. Het probleem is vaak dat wanneer je goedkope hairextensions koopt je weer de kans hebt op een erg slechte kwaliteit. Goedkoop is dan dus duurkoop. Goedkope hairextensions kunnen bijvoorbeeld snel gaan klitten en in uitstraling achteruit gaan.
Ik hoor je denken dat er dus geen gulden middenweg is? Die is er gelukkig wel. Het allerbelangrijkste bij de aanschaf van je hairextensions is dat je kiest voor haar dat geschubd en onbehandeld is. Hierin is gelukkig best wel wat keuze. Dan is er ook nog de inkoop die de prijs kan beïnvloeden. Het haar wat wij inkopen importeren we zelf (vandaar ook onze bedrijfsnaam Holland Hair Import). Zo hebben we continue grip op de kwaliteit van het haar wat we inkopen, maar ook op de prijs. Die korting berekenen we direct door naar jou als klant. We zijn er namelijk van overtuigd dat als je onze extensions eenmaal hebt gedragen je nooit meer anders wilt.

Hoe lang gaan goedkope hairextensions mee?

Zoals ik hierboven al beschreef is goedkoop vaak duurkoop. Wanneer het haar na een aantal weken gaat klitten en droog wordt zul je niet heel lang kunnen genieten van je nieuwe haar. Dat is zonde en weggegooid geld. De weaves die wij verkopen gaan minimaal een jaar mee, de donkere kleuren vaak nog veel langer. Wanneer je onze extensions goed verzorgd en zorgt voor niet te veel hitte tijdens het stijlen van je haar zul je er jarenolang plezier van kunnen hebben. Het fijne aan onze lijn hairextensions is dat je deze in verschillende structuren kunt kopen. Zo sta je niet elke ochtend je haar te krullen of te stijlen omdat onze extensions na het drogen van het haar direct in hun eigen structuur terug schieten. Onze extensions kun je natuurlijk kleuren, stijlen en krullen zoals je dat zelf wenst.

Wat kost het onderhoud van extensions?

Holland Hair Import & Veronica’s extensions werken alleen maar met weaves die je continu kunt hergebruiken. Je hebt na de aanschaf van je haar dus enkel de kosten om de extensions omhoog te laten plaatsen. Dit gebeurd gemiddeld om de 6 tot 8 weken. Omhoogplaatsen van de extensions kost bij ons 25,- per baan. De gemiddelde klant heeft 3 banen extensions, dat komt dus neer op 75.- per 6-8weken.

Zo zie je maar, er zijn dure, goedkope en ook voordelige extensions (van perfecte kwaliteit!) te krijgen! Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met ons of bezoek de webshop!!