Holland Hair Import

Hairextensions met krullen kopen

Als je krullend haar hebt en het toch wil verlengen met krullende hairextensions heb je wellicht een iets grotere uitdaging dan iemand met stijl haar. Je wilt natuurlijk krullen die mooi blijven, goed blijven zitten en niet in de klit raken. Wij hebben gelukkig wat tips voor je, waar moet je op letten bij hairextensions krullen, welke soorten hairextensions zijn er, en hoe verzorg je je krullende hairextensions het best? Wij vertellen je er graag meer over!

Ontschubt haar

Het menselijk haar heeft schubben, door het haar goed te verzorgen zorg je ervoor dat het haar en de schubben niet beschadigd raken. Maar, veel soorten hairextensions worden bewust ontschubt. Dit gebeurt zodat de haren niet in elkaar klitten wanneer de schubben niet in dezelfde richting wijzen. Het is dus belangrijk dat het haar wat bedoeld is voor extensions in een staart wordt afgeknipt zodat de haarschubben in dezelfde richting wijzen. Dit noemen we Remy extensions. Wanneer het haar niet in dezelfde richting wordt afgeknipt is een ontschubbing van de hairextensions dus nodig. Dit zorgt ervoor dat het haar veel te lijden heeft, zeker als het daarna ook nog gekleurd, gebleekt en behandeld moet worden.

Krullen stomen

Krullen worden in het haar gestoomd, maar wanneer de krullen in ontschubt haar worden gestoomd zullen ze niet lang blijven zitten. Wij kopen onze haren in Zuid-amerika in. De bevolking heeft daar van nature al vaak slag in het haar. We hebben vanzelfsprekend alleen Remy hairextensions zodat je zeker weet dat de krullen in het haar blijven zitten. Wanneer je dus bij ons kiest voor de structuur : bodywave , loose wave , deepwave of een curly krijg je hairextensions waar de structuur in is gemaakt door een zorgvuldig stoomproces. je vindt al onze hairextensions mét en zonder krullen in onze webshop. Je kunt ze online kopen maar we bieden ook de mogelijkheid om ze voor je te plaatsen! De hairextensions met en zonder krullen zijn ook beschikbaar voor kappers en wederverkopers, maak daarvoor even een zakelijke account aan en plaats direct je bestelling!

Wassen van krullende hairextensions

Wanneer je de extensions wast zal de structuur door de zwaarte van het water misschien even weg zijn. Maar zodra je haar opdroogt krijg je direct weer de gewenste structuur. Het is wel heel belangrijk om een shampoo te gebruiken met zo min mogelijk chemische toevoegingen. Ons haar is eigenlijk hetzelfde te behandelen als je eigen haar. Daarom kies je (zeker met krullende extensions) voor een goede natuurlijke shampoo en conditioner speciaal voor krullen.

1 thought on “Hairextensions met krullen kopen”

Comments are closed.