Holland Hair Import

Verzending en garantie

Verzending:
Holland Hair Import streeft ernaar om alle bestellingen binnen 48 uur bij u thuis afgeleverd te krijgen. Dit lukt in 98% van de gevallen. Blijkt het iets langer te gaan duren, dan zullen wij dit aan u melden.

Garantie:
Afhankelijk van het product of fabrikant heeft u uiteraard fabrieksgarantie op alle producten, de duur van deze garantie kan variëren. De aangeboden fabrieksgarantie sluit de wettelijke rechten niet uit, controleer daarom bij ontvangst uw bestelling op eventuele beschadigingen en juistheid van het product. Heeft u een beschadiging geconstateerd of heeft u een ander product ontvangen, dan verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk (binnen 48 uur) aan ons te melden via e-mail of telefoon.

Garantieprocedure
Mocht u een product ontvangen dat bij ontvangst defect blijkt te zijn of verkeerd is geleverd, dan kunt u het product binnen 14 werkdagen aan ons retourneren. Informeer ons altijd eerst via e-mail of telefoon voordat u iets retour zendt. Zonder het door ons opgegeven retournummer kunnen wij geen retourzending in behandeling nemen.

Als er een probleem is in de periode na de bovengenoemde termijn van 5  werkdagen, dan geldt de normale procedure bij garantie, die volgt hieronder.

Neem contact op met Holland Hair Import
Neem contact op met de medewerkers van onze verkoopafdeling +31629505021 of via [email protected].
Samen gaan we vervolgens kijken naar de beste oplossing.